Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Γιάννης Αντωνάκης: Ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης μας μιλά για τους καφέ κάδους αλλά και την ανακύκλωση στα σχολεία

Γιάννης Αντωνάκης: Ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης μας μιλά για τους καφέ κάδους αλλά και την ανακύκλωση στα σχολεία

Ο Γιάννης Αντωνάκης ορίστηκε πριν λίγες ημέρες Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης ΚΕΠ και Ανακύκλωσης και αμέσως «έπιασε δουλειά».

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ανακοίνωσε πως σύντομα θα υλοποιηθεί ένα νέο πρόγραμμα ανακύκλωσης στην πόλη μας.

Σε λίγο καιρό, θα κάνουν την εμφάνισή τους οι καφέ κάδοι για τα βιοαπόβλητα, ενώ στην ατζέντα του είναι προγραμματισμένες δράσεις ενημέρωσης των πολιτών και η υλοποίηση ενός νέου προγράμματος για την ανακύκλωση.

Μιλώντας στο Alimos Online δήλωσε: «Η  γραμμή και η κατεύθυνση του Δημάρχου μας Ανδρέα Κονδυλη ήταν ξεκάθαρη ...ανακύκλωση εδώ και τώρα!Έτσι, ως Αντιδήμαρχος στον τομέα της ανακύκλωσης θα πρέπει να επικεντρωθώ σε τρόπους και ιδέες που θα παρακινήσω τον κόσμο και να τον κάνω να ενδιαφερθεί και να έρθει πιο κοντά στην ανακύκλωση, καθώς ο πλανήτης μας δεν αντέχει άλλο τα απόβλητα κάθε τύπου, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και να δώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο! Πως θα γίνει όμως αυτό; Πρώτη μας δουλειά είναι να δώσουμε την κατάλληλη παιδεία στα παιδιά έτσι λοιπόν θεωρούμε ότι το κάθε σχολείο στον Δήμο μας θα πρέπει να έχει την δίκη του πράσινη γωνία . Θα πρέπει να γίνει ενημέρωση σε όλους τους πολίτες και αν χρειαστεί θα την κάνουμε ακόμα και πόρτα- πόρτα! Επίσης, στο πολύ άμεσο μέλλον θα κάνουν εμφάνιση στην πόλη μας και οι νέοι καφέ κάδοι όπου είναι για τα βιοπόβλητα των σπιτιών μας!Η ανακύκλωση θα μας ωφελήσει όλους...»

 

Τατιάνα Τζινιώλη