Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Όσα είπε ο Νίκος Γέμελος για τη στιγμή του ατυχήματος με τον Τάσο Μπουντούρη – Νοσηλεύεται ακόμη στην ΜΕΘ

Όσα είπε ο Νίκος Γέμελος για τη στιγμή του ατυχήματος με τον Τάσο Μπουντούρη – Νοσηλεύεται ακόμη στην ΜΕΘ

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος του αθλητισμού από το τροχαίο ατύχημα που είχε ο ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης το βράδυ της Δευτέρας στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος του Αλίμου.

Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, o Τάσος Μπουντούρης οδηγώντας τη μηχανή του επιχείρησε να αποφύγει ένα προπορευόμενο όχημα στην παραλιακή. Ωστόσο έχασε το έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε σε άλλο όχημα που βρισκόταν μπροστά του.

Μάλιστα, κατά τρομερή σύμπτωση, οδηγός του οχήματος πάνω στο οποίο έπεσε ο Τάσος Μπουντούρης ήταν ένας άλλος άνθρωπος του αθλητισμού, ο προπονητής κολύμβησης Νίκος Γέμελος.

Όπως είπε ο ίδιος, στο όχημα ήταν μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη του. «Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και κάτι να με χτυπάει από πίσω. Στο αυτοκίνητο ήταν η γυναίκα μου και η κόρη μου. Δεν τραυματίστηκε κανείς μας. Κατέβηκα αμέσως κάτω», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γέμελος μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Είδα τον συνεπιβάτη της μηχανής να είναι πάνω από τον Μπουντούρη χωρίς να ξέρω εκείνη τη στιγμή ότι ήταν ο Τάσος. Όταν πλησίασα πιο κοντά συνειδητοποίησα ότι ήταν εκείνος. Ήταν σοκ για μένα. Μαθαίνω ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά» συμπλήρωσε ο κ. Γέμελος.