Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ενθαρρυντικά τα σημάδια από τη θεραπεία του Παναγιώτη- Ραφαήλ- Στέκεται όρθιος

Ενθαρρυντικά τα σημάδια από τη θεραπεία του Παναγιώτη- Ραφαήλ- Στέκεται όρθιος

O μικρός Παναγιώτης -Ραφαήλ στέκεται ξανά όρθιος με τους γιατρούς να δηλώνουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο μικρός άγγελος που έκανε όλη τη χώρα να μιλά για αυτόν και να γίνει μία γροθιά προκειμένου να τον βοηθήσει, ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία και βρίσκεται ακόμη στη Βοστώνη. Οι γονείς του μοιράζονται τακτικά νέα του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και πρόσφατα ανέβασαν ένα βίντεο στο οποίο ο μικρός στέκεται όρθιος και παράλληλα δίνει  πολλές ελπίδες για ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο. 

 «Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και Φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι κ θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα», γράφουν οι γονείς του σε ανάρτηση στο facebook.

Έναν μήνα μετά τη γονιδιακή θεραπεία που έλαβε ο μικρός δείχνει σημάδια εξέλιξης, οι γονείς του δίχρονου παιδιού είχαν δηλώσει τα εξής: «Βλέπουμε το παιδί μας να πηγαίνει καλύτερα και θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι θαύμα με τον τρόπο που έγιναν. Είναι η μοναδική ημέρα που δεν έχουμε νοσοκομείο γιατί όλες τις άλλες μέρες έχουμε να επισκεφθούμε γιατρούς για θεραπείες. Θέλουμε να έρθει η μέρα που το παιδί μας θα μπορεί να αγκαλιάζει συγγενείς, φίλους, παιδιά και να παίζει μαζί τους. Πλησιάζει αυτή η μέρα», τόνισαν.