Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου ξεκινά τις προπονήσεις της η Athens Triathlon Team

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου ξεκινά τις προπονήσεις της η Athens Triathlon Team

H Athens Triathlon Team ξεκινά τη συνεργασία της με το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου.

Στο κολυμβητήριο που βρίσκεται μέσα στη Μαρίνα Αλίμου, η ομάδα θα ξεκινήσει τις προπονήσεις κολύμβησης, οι οποίες θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 07:-00 -09:00. Πρόκειται για τη μοναδική ελληνική ομάδα που λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα των Ευρωπαικών Ομάδων Τριάθλου και καθημερινά προπονείται σε κολύμβση, ποδηλασία και τρέξιμο.

Ο επικεφαλής προπονητής, Γιάννης Ψαρέλης, δήλωσε στο thiathlonworld.gr:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υπεύθυνο του Κολυμβητηρίου κ.Αντωνάκη Γιάννη, ενός ανθρώπου έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη του για τον αθλητισμό και ιδίαίτερα για τα αθλήματα του Υγρού Στίβου.

Επισκεφθήκαμε το κολυμβητήριο και έχουμε μείνει εντυπωσιασμένοι από τις εργασίες αναβάθμισής του που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Είναι εξαιρετικά σημαντικό στη διεύθυνση των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και στους Αθλητικούς Οργανισμούς να υπάρχουν άνθρωποι με μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό.

Η Συνεργασία με το κολυμβητήριο του Αλίμου θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στους αθλητές στην προετοιμασία τους για τις εγχώριες αλλά και διεθνείς διοργανώσεις καθώς θα μπορέσουμε να κάνουμε μεγαλύτερης διάρκειας προπονησεις προσανατολισμένες στο open water. Ιδιαίτερα η γυναικεία ομάδα μας πιστεύουμε ότι φέτος θα κυριαρχήσει σε όλες τις διοργανώσεις σε όλες τις κατηγορίες».