Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το «Φως στο Τούνελ» για τον 20χρονο από τον Βύρωνα που χάθηκαν τα ίχνη του στη Δανία

Το «Φως στο Τούνελ» για τον 20χρονο από τον Βύρωνα που χάθηκαν τα ίχνη του στη Δανία

Μια απίστευτη ιστορία με ήρωα έναν 19χρονο Έλληνα ξετυλίγεται στο Άλμποργκ της Δανίας και έχει σημάνει συναγερμό σε διπλωματικό επίπεδο, αλλά και στην Ιντερπόλ.

Ο Νίκος – Ισίδωρος Θεοδωρίδης 19 χρόνων που εργαζόταν ως εποχιακός αεροσυνοδός, αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου. Τότε απενεργοποιήθηκε το κινητό του τηλέφωνο και τα ίχνη του χάθηκαν.

Κάμερα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Άλμποργκ κατέγραψε τις τελευταίες του κινήσεις. Ο 19χρονος που έμενε στον Βύρωνα, φαίνεται το μεσημέρι της ημέρας που χάθηκε να κατεβαίνει από το αεροπλάνο και να φεύγει προς το κέντρο της πόλης.

Στον ξάδελφο του έστειλε μια φωτογραφία του που τράβηξε από το χώρο του αεροδρομίου και θεωρείται ντοκουμέντο καθώς αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη που άφησε «δείχνουν» ένα επικίνδυνο πέρασμα στον κυβερνοχώρο που οδηγεί σε σκοτεινά τούνελ. Η ανησυχία που προκαλούν, είναι μήπως γνωρίστηκε με άλλα άτομα και έδωσαν κάποιο ραντεβού στη Δανία για περίεργες αναζητήσεις.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, ο Κώστας Θεοδωρίδης, πατέρας του αγνοούμενου, απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του γιου του, να επικοινωνήσει με τον ίδιο ή με το «Φως στο Τούνελ».

«Κάποια στοιχεία που βρήκαμε στον υπολογιστή του μας ανησυχούν για την ίδια του τη ζωή. Πιστεύουμε πως το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο. Έχουν γίνει έρευνες και από την αστυνομία και από το υπουργείο που κάνουν τα πάντα για να βοηθηθούμε κι εμείς σαν γονείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος έθεσε ένα καίριο ερώτημα για την ημέρα που το παιδί του έφτασε στη Δανία.

«Γιατί όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Άλμποργκ, έβγαλε εισιτήριο για να επιστρέψει στην Ελλάδα τρεις ημέρες μετά και τελικά δεν ταξίδεψε;» «Η έρευνα σας είναι πολύτιμη. Ζητώ τη βοήθεια σας και όσων γνωρίζουν το οτιδήποτε για να εντοπίσουμε το παιδί μου πριν να είναι αργά», είπε στο «Φως στο Τούνελ».

 

Πηγή: anikolouli.gr