Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η ζωή είναι ωραία: «Προσοχή, ο σκύλος δαγκώνει» με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Η ζωή είναι ωραία: «Προσοχή, ο σκύλος δαγκώνει» με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Το πολιτιστικό πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία», μας πάει θέατρο το Σάββατο 18 Ιανουαρίου.

Θα παρακολουθήσουμε την παράσταση «Προσοχή, ο σκύλος δαγκώνει» στο θέατρο Ζίνα.

Το «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει», βασισμένο στην κωμωδία «Μου αρέσει πραγματικά τι κάνεις» της Κάρολ Κριπ ανεβαίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Η σκηνοθετική ματιά του Βλαδίμηρου Κυριακίδη «παντρεύει» το επιτυχημένο θεατρικό κείμενο με τον δημιουργικό αυτοσχεδιασμό. Δίνει το έναυσμα στους συμπρωταγωνιστές του να ξεδιπλώσουν επί σκηνής την αυθόρμητη ή τη δοκιμασμένη καλλιτεχνική έμπνευση και να επινοήσουν τα εκφραστικά μέσα της… στιγμής, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό κάθε βράδυ να απολαμβάνει μια «διαφορετική» παράσταση. Οι αυτοσχεδιασμοί, το διαρκές παιχνίδι του λόγου, η αλήθεια και η ψευδαίσθηση συνυπάρχουν αρμονικά προκαλώντας αστείρευτο γέλιο.

Πρόκειται για την παράσταση… «ύμνο» στην τοξική φιλία: το φθόνο, το ψέμα, την προδοσία και την υποκρισία, έννοιες τόσο γνωστές στις μέρες μας.

Παίζουν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κρατερός Κατσούλης, Ναταλία Δραγούμη, Ευαγγελία Μουμούρη.

Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει το  Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 19:45 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου15€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 π.μ. – 18:00.
Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.