Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή: «Άλλαξα χρόνο με τη φωτογραφία του»

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή: «Άλλαξα χρόνο με τη φωτογραφία του»

 

Η οικογένεια του Αδαμάντιου Μαντή περιμένει το πόρισμα για το τραγικό τροχαίο στη Λ. Ποσειδώνος που στοίχισε τη ζωή στον 21χρονο γιο τους.

Για τη μητέρα του άτυχου πολίστα ο χρόνος σταμάτησε στις 3 Νοεμβρίου. Ήταν πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα όταν το παιδί της σταμάτησε μαζί με έναν φίλο του στον δρόμο, ώστε να δουν αν έχει βλάβη το αυτοκίνητό τους. Τότε, ένα  άλλο όχημα με οδηγό έναν 53χρονο έπεσε με δύναμη πάνω τους και ο άτυχος 21χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Για τη μητέρα του αυτές οι γιορτές ήταν τα πρώτες χωρίς το παιδί της. «Ήταν δύσκολες οι φετινές γιορτές γιατί σκεφτόμουν και έβλεπα φωτογραφίες από τις περυσινές γιορτές, ότι ήμουν με τον Αδαμάντιο. Το παιδί μου ήταν, δεν ήταν το γατί μου», είπε η μητέρα του αδικοχαμένου 21χρονου, Κατερίνα Μαντή, μιλώντας στο STAR.

«Την ώρα που άλλαζε ο χρόνος, είχα μία φωτογραφία του μέσα στην τσάντα μου. Την άνοιξα, τη φίλησα και του είπα "θα έδινα όλα τα χρόνια που έχω ζήσει μέχρι τώρα να ήσουν εδώ να μου κάνεις μία αγκαλιά". Έχουμε βυθιστεί στο πένθος εκεί που δεν υπήρχε λόγος», σημείωσε.

Οι πραγματογνώμονες, που έχει ορίσει η Τροχαία Πειραιά, δεν έχουν ολοκληρώσει το πόρισμα για το πώς έχασε το ζωή του ο άτυχος πολίστας. Η οικογένειά του ζητά δικαίωση, να δοθεί μία απάντηση γιατί χάθηκε το παλικάρι τους.