Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ο Ν.Ο.Κ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους αθλητές του

Ο Ν.Ο.Κ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους αθλητές του

Η ρίψη του Τίμιου Σταυρού αναβλήθηκε φέτος λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ανήμερα των Φώτων,  στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου. 

Ο Πρόεδρος του ΝΟΚ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος για την ματαίωση της ρίψης του Σταυρού, λέγοντας χαρακτηριστικά «Πρώτη φορά στα τελευταία 70 χρόνια δε θα γίνει η ρίψη του Τίμιου Σταυρού».

Παρόλο που οι ετοιμασίες είχαν γίνει στον χώρο και 15 άτομα ήταν διατεθειμένα να βουτήξουν στα κρύα νερά της Μαρίνας, τελευταία στιγμή αποφασίστηκε η ματαίωση του Αγιασμού των Υδάτων, χωρίς αυτό να είναι απόφαση του Δήμου Αλίμου, αλλά των ιερέων.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, συνεχάρη τον ΝΟΚ για τις συνεχόμενες επιτυχίες των αθλητών του και τόνισε πως ο Δήμος θα βοηθά με κάθε τρόπο το έργο του Ομίλου. Επίσης, ανέφερε πως με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στη Μαρίνα, οι υποδομές του ΝΟΚ θα βελτιώνονται συνεχώς.

Ακολούθησε βράβευση των αθλητών του ΝΟΚ αλλά και αθλητές των Special Olympics που προπονούνται στις εγκαταστάσεις του. Μετά το τέλος των βραβεύσεων, ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και το φλουρί «έπεσε» στο Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης.