Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο «Άρωμα» θα ανακαλύψετε την τέχνη της ομορφιάς

Στο «Άρωμα» θα ανακαλύψετε την τέχνη της ομορφιάς

Υποδεχτείτε τον χειμώνα 2019/20 με μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης των εταιριών Seventeen και Radiant που θα βρείτε στο κατάστημα της αγοράς Θουκυδίδου «Το Άρωμα».

H Seventeen δημιουργεί και λανσάρει κάθε εποχή, εκπληκτικά προϊόντα και προτάσεις για μακιγιάζ που αντανακλούν τις νέες τάσεις της μόδας. Περιλαμβάνει την πλουσιότερη γκάμα χρωμάτων και προσφέρει την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να «παίξει» με τα χρώματα και να επιλέξει αυτό που της ταιριάζει.

Τα προϊόντα Seventeen εμπεριέχουν συστατικά τελευταίας τεχνολογίας και είναι ειδικά μελετημένα για να αποδίδουν τέλεια αποτελέσματα και να προστατεύουν την επιδερμίδα.

Η Seventeen είναι μια διεθνής μάρκα που κυριαρχεί στο χώρο της από το 1962 και συνεχίζει να τελειοποιείται στην… τέχνη της ομορφιάς!

Η Radiant είναι επαγγελματική μάρκα ομορφιάς, που προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης υψηλής τεχνολογίας. Υπέροχες αποχρώσεις και εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων που προσφέρουν μοναδικές προτάσεις και αποτελεσματικές λύσεις για να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά και το στυλ σας, σε κάθε ηλικία.

Στο «Άρωμα» όμως θα βρείτε και αξεσουάρ, αρώματα, και δώρα για εσάς, το «έτερον ήμισυ» αλλά και για παιδιά.

 

Tο Άρωμα: Θουκυδίδου 42, Άλιμος – 210 9854271