Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος δωρεάν ορθοδοντικός έλεγχος για μαθητές Δημοτικών Σχολείων Αλίμου

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος δωρεάν ορθοδοντικός έλεγχος για μαθητές Δημοτικών Σχολείων Αλίμου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ο πρώτος Δωρεάν Ορθοδοντικός Έλεγχος για μαθητές Δημοτικών Σχολείων Αλίμου, από ειδικό ορθοδοντικό.

Είναι μία πρωτοβουλία του Δήμου Αλίμου και της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Αλίμου και πραγματοποιείται στο ΚΕΠ της οδού Δωδεκανήσου.

Επόμενοι έλεγχοι έχουν προγραμματιστεί για τις 7 και 14 Δεκεμβρίου, 10:00- 13:00.

Οι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να κάνουν τον δωρεάν ορθοδοντικό έλεγχο θα πρέπει να κλείσουν το ραντεβού τους, καθημερινά από τις 09:00-11:00 στο τηλέφωνο 213 2008113 (κα Μυρσίνη Τσορβά).

Παρόντες στον πρώτο Δωρεάν Ορθοδοντικό Έλεγχο  ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Στέφανος Διαμαντής και τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Μαρία Σμυρλή και Στράτος Αστεριάδης.

O Πρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Στέφανος Διαμαντής δήλωσε στο Alimos Online: "Με επιτυχία έγινε σήμερα ο πρώτος Ορθοδοντικός Έλεγχος για παιδιά των Δημοτικών Σχολείων Αλίμου, σε κλίμα πολιτισμένο, από την ειδικό ορθοδοντικό Αφροδίτη Κoύλη και με αυστηρή τήρηση των ραντεβού.  Περιμένουμε τους γονείς να κλείσουν ραντεβού και για τις επόμενες δύο ημερομηνίες αυτού του κύκλου, που θα γίνουν στις 7 και στις 14 Δεκεμβρίου.  Σημασία πάντα έχει η πρόληψη".