Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Συνεχίζονται οι εργασίες στην οδό Δωδεκανήσου

Συνεχίζονται οι εργασίες στην οδό Δωδεκανήσου

Τα έργα στο Άνω Καλαμάκι συνεχίζονται και το τμήμα της οδού Δωδεκανήσου που είναι απέναντι από τον Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονος, παραμένει κλειστό.

Τα έργα ξεκίνησαν στις 18 Νοεμβρίου και ήταν προγραμματισμένα να ολοκληρωθούν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Ωστόσο, το σημείο παραμένει κλειστό καθώς οι εργασίες συνεχίζονται.

Μετά το τέλος τους, θα τοποθετηθεί στον κυκλικό κόμβο ένα νέο γλυπτό, το οποίο αναμένεται να ομορφύνει κι άλλο την πόλη μας.

Η κυκλοφορία διεξάγεται ως εξής:

Η κυκλοφορία από τη Λ. Ιωνίας προς τη Λ. Βουλιαγμένης θα συνεχίζεται ευθεία μέσω του κυκλικού κόμβου με τη Χαριλάου Τρικούπη μέχρι τον παράδρομο της Λ. Βουλιαγμένης, όπου, όσα οχήματα θέλουν να πάνε προς Γλυφάδα, θα στρίβουν απευθείας στη Λ. Βουλιαγμένης δεξιά, ενώ, όσα οχήματα θέλουν να κινηθούν προς Αθήνα, θα στρίβουν αριστερά στη Φυγαλείας, δεξιά στη Λ. Δωδεκανήσου, για να φτάσουν στον κόμβο με τη Λ. Βουλιαγμένης. Όσα οχήματα επιλέξουν να εισέλθουν στη Δωδεκανήσου, παρά την προειδοποίηση, μπορούν να στρίψουν δεξιά στην Κύπρου.

Τα οχήματα που έρχονται από τη Λ. Βουλιαγμένης θα στρίβουν δεξιά στην Πάτμου, αριστερά στην Καλύμνου, αριστερά Ρόδου, δεξιά στην Αγ. Παντελεήμονος (στην οποία θα απαγορευτεί η στάθμευση σε όλη την αριστερή της πλευρά με χρήση πινακίδων Ρ 40), αριστερά στη Φραγκούλη και δεξιά στη Δωδεκανήσου.

Η κίνηση των οχημάτων που έρχονται από τη Χαρ. Τρικούπη με κατεύθυνση προς Λ. Βουλιαγμένης θα στρίβουν δεξιά Λ. Ιωνίας, αριστερά Φυγαλείας και δεξιά Δωδεκανήσου.