Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η Ζωή είναι Ωραία: Παρακολουθούμε την παράσταση «Χάρολντ και Μοντ» με ειδική τιμή

Η Ζωή είναι Ωραία: Παρακολουθούμε την παράσταση «Χάρολντ και Μοντ» με ειδική τιμή

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου ο Δήμος Αλίμου μας πάει θέατρο στην παράσταση «Χάρολντ και Μοντ».

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα απολαύσουμε την παράσταση στο Θέατρο Νέος Ακάδημος.

Το έργο αναφέρεται στην τρυφερή και παράλληλα συγκινητική σχέση που συνδέει τον αυτοκαταστροφικό και εύπορο νεαρό Χάρολντ (Θανάσης Τσαλταμπάσης) και την ογδοντάχρονη «αναρχική» απελευθερωμένη Μοντ (Τάνια Τσανακλίδου), που τελικά τον συμφιλιώνει με τη ζωή. Το κορμί του Χάρολντ κρύβει την ψυχή ενός γερασμένου ανθρώπου, ενώ, πίσω από τα γερασμένα χαρακτηριστικά της Μοντ, χαμογελά ένα ζωηρό κοριτσάκι.

Μια υπέροχη, ευαίσθητη κι ανθρώπινη ιστορία. Μια αγάπη πέρα από τα όρια του χρόνου και της κοινωνίας. Ένας από τους πιο αναπάντεχους κι ειλικρινείς έρωτες, που έχει αγγίξει την ψυχή του κοινού, όποτε και όπου και αν ανέβηκε.

Παίζουν: Τάνια Τσανακλίδου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Βασίλης Χαλακατεβάκης κ.ά

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την  Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στις 16:45 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 11€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία» θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 το μεσημέρι – 17:00.