Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ανανεώθηκε ο εξοπλισμός των σχολικών τροχονόμων του Αλίμου

Ανανεώθηκε ο εξοπλισμός των σχολικών τροχονόμων του Αλίμου

Οι σχολικοί τροχονόμοι του Αλίμου έχουν πλέον τον ολοκαίνουργιο εξοπλισμό τους.

Επιπλέον, αφού η Σχολική Επιτροπή ζήτησε από γονείς να κάνουν τις δικές τους προτάσεις, ήρθε η ώρα για την υλοποίησή τους. Έτσι, οι χώροι της προσχολικής εκπαίδευσης έχουν νέα έπιπλα, παιχνίδια, εκπαιδευτικό υλικό και κλιματιστικά.

Η Μαρία Αραπάκη, Πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης δήλωσε σχετικά:

Ανανεώνουμε τον εξοπλισμό των σχολικών μας τροχονόμων!
Τους προσέχουμε όπως μας προσέχουν κι αυτοί!

Ωστόσο πάντα είμαστε εδω και για τους μικρούς μας φίλους και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα προνηπιακια μας!

Φέτος για πρώτη φορά εφαρμόστηκε από το Κράτος στο Δήμος μας η υποχρεωτική Δίχρονη προσχολική Εκπαίδευση.

Όταν όλα έγιναν τόσο γρήγορα και χωρίς τους ανάλογους πόρους από το Κράτος, εμείς δώσαμε μια υπόσχεση, ότι θα τα φτιάξουμε όλα σε ένα χρονικό διάστημα 2 μηνών.
Η ασφάλεια, η εκπαίδευση με το ανάλογο υλικό όσο και το όμορφο περιβάλλον για το πρώτο σχολείων των παιδιών έγινε πρώτη μας έννοια!
Ένα μήνα και κάτι, μετά τις συζητήσεις που είχαμε με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τις ανάγκες των καινούργιων μας τμημάτων, τα τηλέφωνα και τα e-mail που δεχτήκαμε στις υπηρεσίες μας, αλλά προσωπικά και ο Δήμαρχος, εγώ ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής τότε και ο κύριος Βεργής ο Νέος Πρόεδρος της Σχολικης Επιτροπής, καταφέραμε τις υποσχέσεις μας να τις κάνουμε πράξεις σε λιγότερο χρόνο απ αυτό που είχαμε υποσχεθεί, βάλαμε μεράκι και πολλή αγάπη και...να το αποτέλεσμα!
Ελπίζουμε να αποκαταστάθηκε η αγωνία των γονιών αλλά και τα παιδιά να ευχαριστιούνται πλέον το πρώτο τους σχολείο!

*Εξοπλίσαμε τους χώρους με καινούργια έπιπλα, κουρτίνες, παιχνίδια, εκπαιδευτικό υλικό, μαξιλάρες, καλοριφέρ, αποθηκευτικούς χώρους κ.α
Τοποθετήσαμε air-condition
Δημιουργήσαμε πιστοποιημένη παιδική χαρά, εφαρμόσαμε πιστοποιημένη αντιολισθηση στα μάρμαρα και τοποθετήσαμε φράκτες ξύλινους για την ασφάλεια των παιδιών στον προαύλιο χώρο.