Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η ζωή είναι ωραία: Η θεατρική παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα», με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Η ζωή είναι ωραία: Η θεατρική παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα», με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», ο Δήμος Αλίμου μάς πάει στο θέατρο Παλλάς για να απολαύσουμε την παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα».

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου θα παρακολουθήσουμε την παράσταση του Σταμάτη Φασουλή στην οποία πρωταγωνιστεί μία πληθώρα γνωστών και αγαπημένων ηθοποιών.

Ο Σταμάτης Φασουλής υπογράφει και σκηνοθετεί την παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα», που αποτυπώνει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας.

Στον ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής.

Παίζουν: Σταμάτης Φασουλής, Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μέμος Μπεγνής, Ευγενία Δημητροπούλου, Αγησίλαος Μικελάτος κ.ά

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την  Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στις 17:45 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 16€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 το μεσημέρι – 17:00. Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.