Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

«Μόνο οργή νιώθω γιατί τον έχασα άδικα»: Η θλίψη της μητέρας του Αδαμάντιου Μαντή που έχασε τη ζωή του στην Λ.Ποσειδώνος

«Μόνο οργή νιώθω γιατί τον έχασα άδικα»: Η θλίψη της μητέρας του Αδαμάντιου Μαντή που έχασε τη ζωή του στην Λ.Ποσειδώνος

Ανείπωτη θλίψη μαρτυρούν τα λόγια της μητέρας του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή που τόσο ξαφνικά και άδικα έχασε τη ζωή του. Όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όταν ο νεαρός κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη και τότε ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένα νέο παιδί, ξέφυγε από τον έλεγχο και έπεσε πάνω του.

 «Ήμουν τυχερή γιατί είχα ένα πολύ καλό παιδί. Η ομορφιά του προσώπου του φαινόταν και στην ψυχή του» λέει με σπαραγμό και φανερή πικρία στη φωνή της η μητέρα, στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. 

«Υπήρχε αυτοκίνητο σταματημένο με αλάρμ, το πιο πιθανό είναι ότι θα έβγαινε κάποιος. Το παιδί μου δεν έφταιγε πουθενά. Δεν ξέρω πώς θα διαχειριστώ την αυριανή ημέρα, πώς θα αποχαιρετήσω το παιδί μου. Νιώθω οργή, τον έχασα άδικα», προσθέτει με το αίσθημα της αδικίας για την άτυχη στιγμή να τη σημαδεύει. 

Ο πατριός του Αδαμάντιου αποκάλυψε, με τη σειρά του, σχετικά με το τροχαίο ότι ο πολίστας με τον συμπαίκτη του είχαν τρακάρει με άλλο όχημα πριν από την τραγωδία, και ότι είχε ξεβιδωθεί η πινακίδα του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί. 

Ο νεαρός βρισκόταν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του. Ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, τα δύο νεαρά παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αμάξι και σταμάτησαν το όχημα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε. Ο 21χρονος πολίστας κατέβηκε από το αυτοκίνητο, για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη, και τότε συνέβη η τραγωδία: Ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένα νέο παιδί, έπεσε με δύναμη πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και οι τρεις εμπλεκόμενοι στο τροχαίο. Ο Αδαμάντιος Μαντής, σοβαρότατα τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου μπήκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, και στις 7.30 το πρωί ο 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.