Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το «Game of Bones» έρχεται το Σάββατο στο Pet Joint

Το «Game of Bones» έρχεται το Σάββατο στο Pet Joint

To «Pet Joint»  και ο χορηγός της εκδήλωσης Sam’s Field Cosmos Pet Supplies Ltd. σας προσκαλούν το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τις 12:00 έως και τις 15:00, στην εκδήλωση «Game of Bones».

Μία εκδήλωση αποκλειστικά για εσάς και τον σκύλο σας. Σε αυτό το event θα γνωριστείτε, θα δοκιμάσετε και θα διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας κατοικίδια.

Για την εκδήλωση:

Ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου !!
Ποιοι είμαστε εμείς που θα το αμφισβητήσουμε ;
Πόσο μπορεί να αντισταθεί, όμως, σε πεντανόστιμους πειρασμούς ;;
Θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του κηδεμόνα του;
Πόσο δυνατό θα είναι το «έλα», όταν παντού μοσχοβολούν λαχταριστές λιχουδιές ;”

Ένα παιχνίδι για την αγάπη, την υπακοή, την περιέργεια … ένα παιχνίδι δοκιμασίας, ένα παιχνίδι γευσιγνωσίας, ένα «escape carpet», αποκλειστικά για εσάς και τον σκύλο σας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι παρών το εκπαιδευτικό team τις Sam's Field Cosmos Pet Supplies Ltd με την Έλενα Τσαλικίδου για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης όπως επίσης και να απάντησή σε τυχόν ερωτήματα η απορίες σας σχετικά με την αρμονική σας συμβίωση με τον καλύτερο σας φίλο.

Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνετε δειγματοδιανομη των προϊόντων τις εταιρίας Sam's Field όπως επίσης θα υπάρχει και προσφορά για εκείνη την ήμερα με κάθε αγορά 13kg συσκευασίας ΔΩΡΟ η αντίστοιχη συσκευασία 2,5kg σε όλους τους κωδικούς.

Ένα event για ιδιοκτήτες και κατοικίδια. Ένα event που θα συζητηθεί. Εσείς, θα το χάσετε;

Σχετικά με το Pet Joint

Το “Pet Joint” είναι το πλέον εξειδικευμένο στέκι και δεν είναι τυχαίο που το logo του είναι  “Where pets are family”, γιατί τα κατοικίδια αποτελούν βασική συντροφιά για πολλούς ανθρώπους και είναι οι καλύτεροι φίλοι για εμάς και τα παιδιά μας.

Στο κατάστημα  θα βρείτε ποιοτικές τροφές για την υγιή ανάπτυξη τους, εξειδικευμένα προϊόντα διατροφής και απασχόλησης σκύλου, γάτας και μικρών ζώων. Επιπλέον, λειτουργεί και ένα grooming station όπου γίνεται κόψιμο νυχιών, καθαρισμός αυτιών και δοντιών, κούρεμα φυλής αλλά και εκθεσιακά, στρίπινγκ, σχέδια, ψαλιδίσματα αλλά και ξεκόμπιασμα.

 

Pet Joint: Δωδεκανήσου 61, Άλιμος - 210 9917141 

Το κατάστημα διαθέτει χώρο στάθμευσης.