Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Τμήματα ΘΟΠΑΑ: Όταν η ζωγραφική «συνάντησε» τη δημιουργική γραφή

Τμήματα ΘΟΠΑΑ: Όταν η ζωγραφική «συνάντησε» τη δημιουργική γραφή

Δύο από τις επτά τέχνες ενώθηκαν στο τμήμα Δημιουργικής Γραφής του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου.

Ο ζωγράφος και καθηγητής του ΘΟΠΑΑ, Γιάννης Μακρίδης, αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της συγγραφέα και καθηγήτριας του ΘΟΠΑΑ, Τατιάνα Τζινιώλη, και στο μάθημα του Σαββάτου η δημοτική βιβλιοθήκη γέμισε χρώμα και ζωγραφιές.

Ο εικαστικός επέλεξε πίνακες γνωστών καλλιτεχνών και οι μαθητές της Λέσχης Ανάγνωσης και Γραφής έγραψαν μία ιστορία εμπνεόμενοι από αυτούς.

Ο Γιάννης Μακρίδης μίλησε στους μαθητές και τις μαθήτριες για τα ρεύματα της ζωγραφικής, τους πίνακες και λίγη από την ιστορία πίσω από αυτούς αλλά και τη ζωγραφική γενικότερα.

Καθηγητές και μαθητές υποσχέθηκαν πως θα το επαναλάβουν καθώς ήταν μία ευχάριστη…πινελιά στο μάθημα δημιουργικής γραφής.

Μαθήματα ζωγραφικής: Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 18:30 -20:30 λειτουργεί το τμήμα ενηλίκων και κάθε Σάββατο 11:30 – 13:30 το τμήμα εφήβων. Τα μαθήματα γίνονται στη Λ. Ιωνίας 24.

Μαθήματα δημιουργικής γραφής: Κάθε Σάββατο 12:30 -14:30 λειτουργεί τμήμα εφήβων και ενηλίκων. Τα μαθήματα γίνονται στη δημοτική βιβλιοθήκη Αλίμου, Λ. Ιωνίας 24.

Για πληροφορίες και εγγραφές: 210 9942500 (10:00 – 18:00) και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.