Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Eπτά χρόνια λειτουργίας κλείνει το Μικροβιολογικό Εργαστήριο της Χριστίνας Πεπόνη

Eπτά χρόνια λειτουργίας κλείνει το Μικροβιολογικό Εργαστήριο της Χριστίνας Πεπόνη

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο της Ιατρού Μικροβιολόγου-Βιοπαθολόγου Χριστίνας Πεπόνη ξεκίνησε την λειτουργία του στον Άλιμο, στις 5 Νοεμβρίου του 2012 και διακρίνεται για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε ένα άκρως φιλικό περιβάλλον.

Το εργαστήριο διαθέτει υπερσύγχρονους, νοσοκομειακών προδιαγραφών, αναλυτές οι οποίοι λειτουργούν με ενιαίο μηχανογραφικό δίκτυο.

Επιτελείται τακτικός εξωτερικός ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία Bio-Dev, ο οποίος εξασφαλίζει την αξιοπιστία και εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Το λεπτομερές ιστορικό των ασθενών διατηρείται σε μια προστατευμένη βάση δεδομένων με δυνατότητα πρόσβασης από την ιατρό οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Οι κανόνες της ιατρικής δεοντολογίας και του ιατρικού απορρήτου είναι απολύτων διασφαλισμένοι.

Εκτελούνται Αιματολογικές, Βιοχημικές, Μικροβιολογικές, Ορμονικές, Ανοσολογικές Εξετάσεις, Προγεννητικός Έλεγχος, Ιολογικός Έλεγχος, Έλεγχος Πηκτικότητας, Έλεγχος Οστεοπόρωσης, Έλεγχος για Σεξουαλικών Μεταδιδόμενα Νοσήματα, RAST test, Καρκινικοί Δείκτες, Καλλιέργειες, Ανίχνευση Φαρμάκων και Εξαρτησιογόνων Ουσιών, Έλεγχος Γονιμότητας, Check-Up.

Αιμοληψίες κατ’οίκον, κατόπιν ραντεβού, όπως επίσης  και Αιμοληψίες σε παιδιά.

Όλες οι εξετάσεις διεκπεραιώνονται από Ιατρό Μικροβιολόγο-Βιοπαθολόγο.

Σύμβαση με το Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

 

Καθημερινά 07:00-14:00

Απογεύματα (εκτός Τετάρτης): 17:30-19:30

Σάββατο: 08:00-12:00

Λυσικράτους 26, Άλιμος - 210 9841 119, 6936 973178