Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Φως στο στο τούνελ: Όλα τα στοιχεία για την Λίλα Αβραμίδου που εξαφανίστηκε στον Άλιμο

Φως στο στο τούνελ: Όλα τα στοιχεία για την Λίλα Αβραμίδου που εξαφανίστηκε στον Άλιμο

Με την υπόθεση της Λίλας Αβραμίδου ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη στην χθεσινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Αγνοείται από το μεσημέρι της 27ης Αυγούστου και το τελευταίο σημείο που εθεάθη είναι το πάρκινγκ του Penarrubia, όπου ένα ταξί την άφησε ώστε να πάει για μπάνιο.

Στο στούντιο βρέθηκε ο γιος της, Στέλιος Μαρκυπλίδης, που δηλώνει συγκλονισμένος από την εξαφάνιση της μητέρας του και αδυνατεί να πιστέψει πως δύο μήνες τώρα δεν υπάρχουν ίχνη ή στοιχεία για την υπόθεση.

Ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε δηλώνει πως έφυγε αμέσως και δεν είδε κάτι, ενώ οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος δεν έχουν καταγράψει την αποβίβαση από το όχημα. Στο σημείο δε βρέθηκαν ούτε ίχνη, όπως η τσάντα θαλάσσης, ενώ η έρευνα της εκπομπής σε υπηρεσίες και νοσοκομεία ήταν άκαρπη.

Δεν την είδε κανείς εκεί που την άφησε ο οδηγός

Συγγενείς και στενοί φίλοι της Λίλας Αβραμίδου, αμέσως μετά την εξαφάνιση κόλλησαν κατά μήκος της παραλιακής αφίσες με τη φωτογραφία της, αλλά κανένας από τους λουόμενους ή περαστικούς δεν την είδε.

Τηλεθεατές - λουόμενοι που επικοινώνησαν με την εκπομπή, ανέφεραν πως όταν έμαθαν για την εξαφάνιση της στην παραλία του Αλίμου, έκαναν οι ίδιοι έρευνα μεταξύ τους, αλλά κανείς δε βρέθηκε να δώσει μία αξιόπιστη μαρτυρία.

Τι είπε στο "Τούνελ" ο οδηγός που μετέφερε την Αβραμίδου

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε τον μάρτυρα – κλειδί στην υπόθεση εξαφάνισης της Λίλας Αβραμίδου. Τον οδηγό ταξί που τη μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, στην παραλία του Αλίμου. Τον τελευταίο άνθρωπο που την είδε ζωντανή.

Ο ίδιος θυμάται πως η αγνοούμενη ήταν μια ευγενική γυναίκα αλλά δεν συγκράτησε λεπτομέρειες σχετικά με τα ρούχα που φορούσε ή τη τσάντα που κρατούσε.  Μίλησε στη δημοσιογράφο για τη διαδρομή που ακολούθησε και ισχυρίστηκε πως άφησε την Αβραμίδου στο πάρκινγκ παραλιακού κέντρου στον Άλιμο. Δεν την είδε όμως να κατευθύνεται στην παραλία.