Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

H O’ Canto Pub μας προσκαλεί να γνωρίσουμε μία ελληνική μικροζυθοποιία με ιδιαίτερες γεύσεις

H O’ Canto Pub μας προσκαλεί να γνωρίσουμε μία ελληνική μικροζυθοποιία με ιδιαίτερες γεύσεις

Η Ο΄Canto Pub μας προσκαλεί σε ένα πάρτι την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου.

Η αφορμή είναι να γνωρίσουμε μία ελληνική μικροζυθοποιία με ιδιαίτερες γεύσεις, την Kirki Beer.

Η Νίκη, η Κίρκη και η Πικρή είναι τρεις ξεχωριστές μπίρες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό. Φυσικά, ταιριάζουν τέλεια με μία ποικιλία τυριών και αλλαντικών αλλά και με κάποιο από τα γευστικά, American style, πιάτα του μενού.

Το βράδυ της Παρασκευής ανήκει στους λάτρεις της μπίρας, όπως άλλωστε κάθε βράδυ στην pub του Αλίμου.

Νίκη: Μια «υβριδική» lager μπίρα, με κεχριμπαρένιο χρώμα. Τρεις κορυφαίες pale βύνες προσδίδουν γεμάτο σώμα και συνδυάζονται με μεγάλες ποσότητες εκλεπτυσμένων λυκίσκων. Η Νίκη είναι μια διαφορετική, απολαυστική lager μπίρα, μια κεχριμπαρένια lager που θα κερδίσει την καρδιά σου για πάντα!

Κίρκη: Μια ξεχωριστή Pale Ale μπίρα, με πορτοκαλί χρώμα. Η πικράδα εξισορροπείται με γλυκά στοιχεία από τη βύνη. Άρωμα γήινο με νότες από άνθη, εσπεριδοειδή και ξηρούς καρπούς. Δεν μπορείς να αντισταθείς στην Κίρκη. Φτιάχτηκε για να σε μαγέψει!

Πικρή: Ανοιχτόχρωμη ξανθιά και φυσικά θολή I.P.A. μπίρα. Δύο κορυφαίοι λυκίσκοι συνδυάζονται και δίνουν ένα μοναδικό άρωμα από εσπεριδοειδή και τροπικά φρούτα, με μια ιδιαίτερα γοητευτική, πικρή επίγευση. Η Πικρή είναι από τις πιο εκλεπτυσμένες I.P.A που μπορείς να απολαύσεις!

 

O' Canto Pub: Αριστοτέλους 31, Άλιμος – 210 9831712

Fb page