Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Οι Αλιμιώτες και οι Αλιμιώτισσες βοηθούν έμπρακτα τον αγώνα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ

Οι Αλιμιώτες και οι Αλιμιώτισσες βοηθούν έμπρακτα τον αγώνα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ

Ο Δήμος Αλίμου θέλει να προσφέρει μία ουσιαστική βοήθεια στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, ο οποίος πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία Τύπου 1.

Η εθελοντική ομάδα του Δήμου μας έχει οργανώσει μία σειρά από δράσεις για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας. Εκτός από κουμπαράδες που έχουν τοποθετηθεί σε επιλεγμένα σημεία της πόλης μας, το βράδυ της Παρασκευής το cafe «Stardust» φιλοξένησε ένα μεγάλο πάρτι με τους djs του Alimos Web Radio.

Πολλοί ήταν οι Αλιμιώτες και οι Αλιμιώτισσες που πήγαν να πιούν το ποτό τους με τα έσοδα να προσφέρονται στην οικογένεια για την πολυδάπανη θεραπεία του μικρού.

Την οργάνωση των δράσεων έχει αναλάβει ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα Εθελοντισμού, Στέφανος Διαμαντής, ο οποίος δήλωσε: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να βοηθήσουμε και εμείς, όπως μπορούμε, την οικογένεια αυτή. Η ανταπόκριση των πολιτών είναι μεγάλη και ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά. Υπάρχουν κουμπαράδες σε διάφορα σημεία της πόλης μας και εκτός από το αποψινό πάρτι, διοργανώνουμε στις 3 Νοεμβρίου συναυλία του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, των «Μουσικών της Πόλης» και με την ευγενική συμμετοχή της Σοφίας Βόσσου, στη θεατρική σκηνή "Κάρολος Κουν", της οποίας τα έσοδα θα δοθούν επίσης για το μικρό αγγελούδι».

Το παρών στο πάρτι έδωσε ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ και Εντεταλμένος Σύμβουλος Εθελοντισμού Στέφανος  Διαμαντής.  Οι Αντιδήμαρχοι, Νίκος Αλεξόπουλος και Γιώργος Μακαριγάκης.  Ο Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Νίκος Αλβανός, ο Αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Γιάννης Αντωνάκης, Ο Πρόεδρος Β’ βάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης Γιάννης Βέργης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Μαρία Ξένου και Λουκία Μελισσαράτου.