Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Dance Secrets: Γνωρίστε τον αγαπημένο σας χορό με έκπτωση 40%

Dance Secrets:  Γνωρίστε τον αγαπημένο σας χορό με έκπτωση 40%

Έκπτωση 40% σε όλα τα νέα groups θα κάνει η σχολή χορού Dance Secrets για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας της.

Η σχολή χορού βρίσκεται στη Λ. Καλαμακίου 44 και Ταξιαρχών.

Διαθέτει ιδιαίτερα και ομαδικά τμήματα, εκμάθηση χορού για χορογραφία γάμου και παιδικά τμήματα.

Όλοι οι δάσκαλοι-προπονητές της σχολής διαθέτουν τα απαραίτητα διπλώματα και πιστοποιήσεις για τη νόμιμη άσκηση του επαγγέλματός τους. Τα προσόντα όμως που τους κάνουν δημοφιλείς κι αξιαγάπητους είναι η μεταδοτικότητα, η ευγένεια και υπομονή τους.

Η εξατομίκευση της διδασκαλίας τους κάνει την εκμάθηση κάθε χορού μια εύκολη υπόθεση και την εξέλιξή σας εντυπωσιακά γρήγορη.

Όσο για τους χορούς; Latin( Rumba, Cha-cha-cha, Samba, Rock ‘n’roll, Jive, Pasodoble, Mambo, Salsa, Bachata, Merenque & Disco), Ballroom( Tango, Viennese waltz, Slow waltz, Quickstep, Fox trot), Argentine tango, Eλληνικοί χοροί( Λαικοί & παραδοσιακοί), Οriental, Hip-hop.

Eπίσης, η σχολή Dance Secrets προσφέρει ένα δωρεάν ιδιαίτερο μάθημα χορού (διάρκειας 20 ‘), καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής από μία ώρα σε όλα τα groups.

Ο χορός μαθαίνεται όταν διδάσκεται αποτελεσματικά και εξατομικευμένα με σεβασμό, υπομονή και χαμόγελο. Όπως πρεσβεύει ο ιδιοκτήτης της σχολής Χαράλαμπος Μπαρμπάτσης.

Αν έχετε παιδί,χαρίστε του την εμπειρία μιας αγαπημένης χορογραφίας και μάθετε για την νέα, πρωτότυπη κι εναλλακτική πρόταση στην παιδική κι εφηβική ψυχαγωγία. Παράλληλα, τα Girly Dance Parties διοργανώνονται στη σχολή μας κάθε Σ/Κ με τεράστια επιτυχία (ανεξάρτητα αν  η εορτάζουσα είναι μαθήτρια μας).

 

Dance Secrets: Λ. Καλαμακίου 44 και Ταξιαρχών – 210 9827372

https://dancesecrets.gr/

Facebook Page