Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ένας δάσκαλος χορού κι ένας ψυχολόγος «ελαφραίνουν την ψυχή μας» όσο εμείς χορεύουμε tango

Ένας δάσκαλος χορού κι ένας ψυχολόγος «ελαφραίνουν την ψυχή μας» όσο εμείς χορεύουμε tango

Ένα εναλλακτικό βιωματικό σεμινάριο διοργανώνει η σχολή χορού Dance secrets σε συνεργασία με την Άερτον-Ψυχολογικές υπηρεσίες.

''Θα μάθετε τα βασικά βήματα του πιο δημοφιλούς χορού και θα κατανοήσετε πλήρως τις επιδράσεις του στο σώμα, τις ιδέες και τα συναισθήματά μας''.  Αυτό είναι ένα μέρος όσων υπόσχονται ο Χαράλαμπος Μπαρμπάτσης (δάσκαλος χορού) και ο Σταύρος Κεβόπουλος (ψυχολόγος),όπου φιλοδοξούν να ομορφύνουν το κυριακάτικο μεσημέρι μας στις 20 του Οκτώβρη.

Κι αν το τρισδιάστατο όργανο που λέγεται ''ψυχή'' λειτουργεί αρμονικά, χωρίς να δαπανά ενέργεια, να φτωχαίνει και να εξαντλείται, τότε οι στιγμές μας θα πλημμυρίσουν χαρά κι ευδαιμονία που τόσο μας αξίζουν.

Κόστος συμμετοχής : 30 €/άτομο

Τηλ.επικοινωνίας 210 7229567

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 12:00.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων οι διοργανωτές παρακαλούν να δηλώσετε τη συμμετοχή σας επικοινωνώντας μαζί τους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, καθώς δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο tango.

θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Eπιπλέον, η σχολή «Dance Secrets» μέχρι τέλος Οκτώβρη έχει μία μοναδική προσφορά. Τους πρώτους δύο μήνες από την εγγραφή σας, το κόστος είναι 30€/μήνα. Στη σχολή διδάσκονται latin, ballroom, ελληνικοί χοροί, argentine tango, hip-hop, σύγχρονο και oriental, από καταξιωμένους δασκάλους, σε ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα.

 

Dance Secrets: Λ. Καλαμακίου 44 και Ταξιαρχών – 210 9827372

https://dancesecrets.gr/

Facebook Page