Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Γιώργος Παρτσαλάκης για το εστιατόριο που είχε στον Άλιμο: «Έχασα 1 εκατομμύριο ευρώ»

Γιώργος Παρτσαλάκης για το εστιατόριο που είχε στον Άλιμο: «Έχασα 1 εκατομμύριο ευρώ»

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο επιχειρηματικό βήμα που είχε κάνει πριν μερικά χρόνια στον Άλιμο. Ο ηθοποιός ανέφερε πως με το κρητικό εστιατόριο «Τσουγκρί» που είχε ανοίξει στη Θουκυδίδου 53 στο Καλαμάκι, έχασε πολλά χρήματα και καταστράφηκε οικονομικά.

«Είχα ένα όνειρο, ένα μεράκι, γιατί η πατρίδα μου είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, να “φέρω” την Κρήτη στην Αθήνα. Το έκανα αυτό, αλλά για να το κάνεις δεν πρέπει να έχεις μόνο το μεράκι, αλλά πρέπει να είσαι και επιχειρηματίας. Και το επιχειρείν είναι επικίνδυνο. Όσα λεφτά είχα, τα έχασα. Χάθηκαν πολλά.
Το ότι έκλεισε το μαγαζί τότε, χάθηκε μέσα σε μια νύχτα ένα εκατομμύριο ευρώ. Χάθηκαν όλα, καταστράφηκα οικονομικά. Έκανα ένα τεράστιο μαγαζί, 180 καθίσματα, το οποίο το “έντυσα” με ό,τι μπορείς να φανταστείς, με πανάκριβα υλικά κ.λπ. Ήθελα να κάνω όχι μια ταβέρνα κρητική, ένα εστιατόριο γιατί η Κρήτη έχει ένα σπουδαίο φαγητό και που μπορείς σε ένα πολιτισμένο χώρο να φας ένα σπουδαίο φαγητό. Αυτό ήθελα να κάνω. Χάθηκαν τα λεφτά και βρέθηκα στο μηδέν» δήλωσε.

Ο ηθοποιός άνοιξε το εστιατόριο το 2008. Το 2013 έφυγε από τον Άλιμο και μεταφέρθηκε στο Χαλάνδρι, εωσότου κλείσει οριστικά λίγο μετά.