Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η Ζωή είναι Ωραία: Η συναυλία της Ειρήνης Σκυλακάκη στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγ. Παύλου, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες

Η Ζωή είναι Ωραία: Η συναυλία της Ειρήνης Σκυλακάκη στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγ. Παύλου, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα απολαύσουμε τη συναυλία της Ειρήνης Σκυλακάκη στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Η αγαπημένη Ειρήνη Σκυλακάκη, με την αισθαντική και ζεστή φωνή της, επιστρέφει στην Αγγλικανική Εκκλησία σε μια ακουστική εμφάνιση με τις ατμοσφαιρικές μελωδίες από παλιά και σύγχρονα κομμάτια αλλά και νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της. Σε ένα live απογυμνωμένο από ντραμς και ηλεκτρικά όργανα, η Ειρήνη θα εμφανιστεί με την κιθάρα της και τη συνοδεία του Μιχάλη Πορφύρη στο τσέλο, τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο στο βιολί και τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο στα πλήκτρα. Η μουσική και η ιδιαίτερη ερμηνεία της Ειρήνης θα συμπληρωθεί από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα, προσφορά των διοργανωτών!

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την  Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 19:45 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου11€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 17:00.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.