Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

H Zωή είναι Ωραία: Πρωινό Brunch με θέα 360 μοιρών στο Μοναστηράκι, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

H Zωή είναι Ωραία: Πρωινό Brunch με θέα 360 μοιρών στο Μοναστηράκι, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Το πολιτιστικό πρόγραμμα «Η Ζωή είναι ωραία» μάς δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα πρωινό brunch στο ξενοδοχείο που διαθέτει μία από τις καλύτερες θέες της Αθήνας.

Το πρωί της Τρίτης 29 Οκτωβρίου θα απολαύσουμε τον υπέροχο πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου «360 degrees», στο «360 cocktail bar Restaurant» με την πανοραμική θέα στην παλιά πόλη της Αθήνας και την Ακρόπολη. Μια μικρή βόλτα στην αγορά του Μοναστηρακίου θα ολοκληρώσει την τουριστική μας περιπλάνηση στην Αθήνα, στη δικιά μας «μαγική πόλη».

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος (20 άτομα), γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την  Τρίτη 29 Οκτωβρίου, στις 07:30 π.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Κόστος Συμμετοχής (για τον μπουφέ): 13€.

Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 17:00.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.