Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η Ζωή Είναι Ωραία: «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Η Ζωή Είναι Ωραία: «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Με το πολιτιστικό πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία» έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε θεατρικές παραστάσεις σε οικονομικές τιμές.

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου θα πάμε στο θέατρο ΗΒΗ για να παρακολουθήσουμε την παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».

Για την παράσταση: Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που, όσο περνά η ώρα,… πλημμυρίζει. Πριν βουλιάξουν οριστικά, θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους. Μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει!

Παίζουν: Κατιάνα Μπαλανίκα, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης κ.ά.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Καπουτζίδης  

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την  Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 17:45 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 16€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 17:00.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.