Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ελληνοβρετανικό Νηπιαγωγείο LSC: Τελευταίες ημέρες εγγραφών για τη νέα χρονιά

Ελληνοβρετανικό Νηπιαγωγείο LSC: Τελευταίες ημέρες εγγραφών για τη νέα χρονιά

Τελευταίες ημέρες εγγραφών για τη νέα σχολική χρονιά στο LSC, το  Ελληνοβρετανικό Προνήπιο και Νηπιαγωγείο της πόλης μας.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ιδιωτικό νηπιαγωγείο για παιδιά από 3.5 έως 6 ετών το οποίο ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών που καθορίζει το Υπουργείο Παιδείας. Σε ένα κατάλληλο διαμορφωμένο περιβάλλον, τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι και βιωματικές δραστηριότητες. Δέχεται παιδιά από 3.5 έως 6 ετών και διαθέτει εκπαίδευση STEM & Ρομποτική.

Η ομάδα απαρτίζεται από επαγγελματίες με πολυετή πείρα στο εξωτερικό (Αυστραλία, Αγγλία) σε εκπαιδευτικά συστήματα που εστιάζουν στην κοινωνική παιδεία και πρακτικές μιας διαφορετικής φιλοσοφίας. Πρόκειται για ένα σχολείο «ανοικτό» στη φιλοσοφία και στις αρχές του, στην εκπαιδευτική πρακτική του και στο πρόγραμμα του.Ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία. Λειτουργεί με σεβασμό και κατανόηση για το παιδί.Η απασχόληση των παιδιών βασίζεται στο παιχνίδι μέσα από το οποίο γεμίζουν χαρά ενώ παράλληλα μαθαίνουν να σέβονται, να μοιράζονται, να ακολουθούν κανόνες και να ενσωματώνονται αρμονικά στην ομάδα.Μέσα από τη διασκέδαση τα παιδιά αναπτύσσονται πνευματικά, συναισθηματικά, ψυχικά και σωματικά. 

 

Πληροφορίες-εγγραφές: Δευτέρα-Παρασκευή

Ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το νηπιαγωγείο σε διαφορετικές ώρες.

Ελληνοβρετανικό Νηπιαγωγείο LSC: Θεομήτορος και 17ης Νοεμβρίου 55.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: www.lsc.edu.gr