Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αλίμου μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία

Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αλίμου μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία

Το Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αλίμου βρίσκεται στην οδό Ησιόδου 11 στον Άλιμο και πολύ κοντά  στο συγκρότημα των δημόσιων σχολείων του δήμου.

Στεγάζεται στον 1ο όροφο ενός μοντέρνου ακινήτου και διαθέτει 6 λειτουργικές αίθουσες διδασκαλίας, γραφείο διεύθυνσης, αίθουσα πολυμέσων με νέες τεχνολογίες και διαδραστικό πίνακα.

Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αλίμου διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα εκπαίδευσης, έμπειρους καθηγητές, ολιγομελή  τμήματα και  παρέχει στους μαθητές του εξειδικευμένα βοηθήματα για όλες τις τάξεις του  Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ. Στο φροντιστήριο λειτουργούν τμήματα όλων των κατευθύνσεων. Επιπλέον,  έχοντας πολυετή εμπειρία στην υποστήριξη μαθητών που φοιτούν στα ημερήσια και εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) της χώρας μας, διαθέτουμε  ένα σύστημα εκπαίδευσης με καθηγητές όλων των ειδικοτήτων και 100% επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Λίγα λόγια για το σύστημά τους: 

Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ διαθέτει την πλατφόρμα e - learning η οποία αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων και υποστηρίζει τους μαθητές του Ομίλου Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για επανάληψη του μαθήματος στο διαδίκτυο. Οι μαθητές μπορούν να βλέπουν με έναν προσωπικό κωδικό τα βιβλία μας και τις λύσεις των ασκήσεων όπως τις παρουσίασε ο καθηγητής κατά τη διάρκεια του κανονικού μαθήματος. Επίσης, στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αλίμου πραγματοποιούνται Διαγωνίσματα Προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων στα οποία η συμμετοχή των μαθητών κρίνεται επιβεβλημένη  γιατί αξιολογείται έτσι η εκπαιδευτική τους πορεία με τρόπο έγκυρο και αξιόπιστο. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς το φροντιστήριο διοργανώνει Ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού. Παράλληλα,  βρίσκονται δίπλα στους μαθητές της Γ Λυκείου στην κρίσιμη στιγμή της συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου δίνοντας τη σωστή κατεύθυνση. Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αλίμου είναι πάντα δίπλα στο μαθητή από τη στιγμή της εγγραφής του έως τη σημαντική στιγμή της επιτυχίας στην πρώτη σχολή της επιλογής του.

 Και όλα αυτά γιατί;

Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν πάντα το καλύτερο!

Για περισσότερες πληροφορίες και πακέτα προσφορών μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Διεύθυνση: Δωδεκανήσου και Ησιόδου 11

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109917378

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Diakrotima (Alimos)

Instagram: diakrotima.alimos.trax