Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Goodbye Summer: Με το μεγαλύτερο beach party της χρονιάς αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι

Goodbye Summer: Με το μεγαλύτερο beach party της χρονιάς αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι

Το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς, έγινε το Σάββατο το βράδυ στην φιλόξενη Α’ Πλαζ Αλίμου.

 

Στο «Goodbye Summer» Alimos Beach Party, που διοργάνωσε ο Δήμος Αλίμου με τον Νίκο Μαστοράκη, η παραλία του Αλίμου μετατράπηκε σε μια τεράστια disco και όσοι βρέθηκαν εκεί, απολαύσανε μία νύχτα χορεύοντας, ή ρομαντζάροντας κάτω από τα αστέρια.

Στο πάρτι αυτό δεν πήγαν μόνο Αλιμιώτες, αλλά άνθρωποι από όλες τις γειτονιές της Αθήνας, άνθρωποι από όλες τις ηλικίες. Κοινό τους χαρακτηριστικό, η αγάπη για μουσική και για την διασκέδαση.

Στα decks ανέβηκε πρώτα ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, σε ρόλο D.J. έδωσε το «εναρκτήριο λάκτισμα», παίζοντας το πρώτο χορευτικό mix, ξεκινώντας με το τραγούδι «Staying Alive».

Οι τρεις  Νίκοι : Νίκος Μαστοράκης, Nikos Garavelas (με ερωτικές μπαλάντες) και Nicola Lavacca, κράτησαν ζωηρή την διάθεση του κόσμου, παίζοντας μουσικές από τα 60’s, Disco και Rock.

Ήταν ένα πάρτι φίλων όπως παλιά, που ο ένας έφερνε βερμούτ, ο άλλος φυστίκι αράπικο, ένα ηλεκτρόφωνο και καμιά εικοσαριά 45αράκια, με ζωντανή και χαρούμενη την απλότητα του ρεφενέ.

Το πάρτι ήταν με ελεύθερη είσοδο, ο καθένας έφερε το ποτό και το σνακ του, πετσέτες για το νυχτερινό μπάνιο και πολύ κέφι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

About last night ... Alimos Beach Party 🕺🕺🕺 #alimos #beachparty #AtticaCoast #AlimosOnLine

A post shared by Alimos Online (@alimosonline) on