Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η Ζωή είναι Ωραία: Εκπαιδευτική εκδρομή στο πολιτιστικό πάρκο Κερατέας, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Η Ζωή είναι Ωραία: Εκπαιδευτική εκδρομή στο πολιτιστικό πάρκο Κερατέας, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», ο Δήμος Αλίμου την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου μας πάει εκδρομή στην Κερατέα.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική εκδρομή για παιδιά και μεγάλους στο πολιτιστικό πάρκο της περιοχής, όπου είναι ένας καταπράσινος χώρος 25.000 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα. Στην επίσκεψη αυτή μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουμε τη διαδικασία της οινοποίησης από τη συλλογή των σταφυλιών μέχρι την εμφιάλωση του κρασιού! Στο τέλος αυτής της διαδικασίας και, αφού ξεκουραστούμε από το Τρυγοπάτι, μπορούμε να επισκεφθούμε το πάρκο Δεινοσαύρων, να ταΐσουμε τα ζώα στη μικρή φάρμα και να θυμηθούμε και πάλι, οι μεγαλύτεροι, αλλά και να γνωρίσουν οι μικρότεροι, την παλιά αγορά των ξεχασμένων επαγγελμάτων!

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 09:00 π.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Κόστος Συμμετοχής: για τα παιδιά 6€ και για τους μεγάλους 3€.

Δηλώσεις Συμμετοχής έως τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 17:00.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.