Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η Ζωή Είναι Ωραία: Παρακολουθήστε τους STOMP στο Θέατρο Βράχων, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Η Ζωή Είναι Ωραία: Παρακολουθήστε τους STOMP στο Θέατρο Βράχων, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», ο Δήμος Αλίμου μάς πάει το Θέατρο Βράχων για να παρακολουθήσουμε τους Stomp.

Συγκεκριμένα, την Tετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το ορχηστρικό υπερθέαμα «Stomp: Οι βασιλιάδες του ρυθμού».

«Stomp» σημαίνει: χτυπάω το πόδι δυνατά. Τενεκέδες, κουβάδες, βαρέλια, σπιρτόκουτα, άδεια κουτάκια μπύρας, εφημερίδες, σκουπόξυλα και παλιοσίδερα, ακόμα και νεροχύτες ή κομμάτια παλιών αυτοκινήτων και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, γίνονται αυτοσχέδια όργανα μουσικής στα χέρια των performers, οι οποίοι σκηνοθετούν μια άκρως εντυπωσιακή παράσταση, ένα πολυ-θέαμα ήχου, κίνησης, σκηνικών, φωτισμού κ.λπ., που μαγεύει το κοινό!

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την  Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 19:30 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου25€

Κρατήσεις θέσεων έως την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 17:00.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.