Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ένα ρομαντικό βράδυ στο Cine Άλιμος

Ένα ρομαντικό βράδυ στο Cine Άλιμος

Τα θερινά σινεμά είναι μια βραδινή διέξοδος για όλους, γι αυτούς που δεν μπορούν να φύγουν διακοπές, για ερωτευμένους, για παρέες, για τους ξένους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη μας και βέβαια για αθεράπευτους σινεφίλ.

Και βέβαια, για τους μοναχικούς, το θερινό σινεμά δίνει μια ευκαιρία να ανταμώσει φίλους, ή και να κάνει απρόσμενες φιλίες.

Το “Cine Alimos” με την ομορφιά και τη δροσιά του, είναι μία μικρή όαση και αποτελεί μια μοναδική καλοκαιρινή απόλαυση και μια ολοκληρωμένη έξοδο που ξεπερνά την κινηματογραφική εμπειρία.

Παρακολουθήσαμε το Σάββατο βράδυ, την ταινία «Ευτυχισμένος Όσκαρ», μία βιογραφική ταινία για τη ζωή του Όσκαρ Ουάιλντ. Κάτω από ένα σχεδόν γιομάτο φεγγάρι, ακούγοντας το κύμα να παφλάζει και τρώγοντας ποπ-κορν, ζήσαμε την απόλυτη μαγική απόλαυση.

Δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα η μαγεία των θερινών σινεμά, από τους στίχους του τραγουδιού του Λουκιανού Κηλαηδόνη: «Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι, μες στα θερινά τα σινεμά.  Νύχτες που περνούν, που δεν θα ξαναρθούν».

Info:

Παραλία Αλίμου - δίπλα στο Penarrubia

Εισιτήρια: 4€ και 3€ το μειωμένο

Ώρα έναρξης των ταινιών: 21:15

Το πρόγραμμα