Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο «Momo» σου προσφέρουν ποτήρι σαμπάνιας καθώς απολαμβάνεις ένα χαλαρωτικό mani/pedi

Στο «Momo» σου προσφέρουν ποτήρι σαμπάνιας καθώς απολαμβάνεις ένα χαλαρωτικό mani/pedi

Το «Μomo» είναι ένα νέο σημείο χαλάρωσης και περιποίησης που άνοιξε τον Απρίλιο στον Άλιμο και όμως, κατάφερε να γίνει γρήγορα talk of the town.

Η διακόσμηση, σε χρώματα ροδακινί και πράσινο, συνδυασμένα με ξύλινες λεπτομέρειες, δίνουν στον χώρο μία αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης, όπως άλλωστε ήταν το όραμα των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω απο αυτό. Όμως, υπάρχει μία λεπτομέρεια που το κάνει να ξεχωρίζει. Μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες του πίνοντας το esspresάκι σας ή ένα ποτήρι σαμπάνιας!

Στο «Μomo» σάς προσφέρουν ένα ποτήρι κρύας σαμπάνιας ή κρασί, καθώς σκοπός του είναι να αποτελέσει έναν προορισμό χαλάρωσης για τις Αλιμιώτισσες.

Στις υπηρεσίες του συμπεριλαμβάνονται όλα τα είδη μανικιούρ και πεντικιούρ, αλλά και το lash lift. Το lash lift τονίζει το βλέμμα σας με φυσική ανόρθωση των  φυσικών βλεφαρίδων και κρατά δύο μήνες. Επιπλέον, μπορεί να γίνει μία ημιμόνιμη βαφή, η οποία κρατά περίπου τρεις εβδομάδες. Μία τεχνική που είναι η πιο hot τάση καθώς είναι απλή, ανώδυνη και ταυτόχρονα κάνει το βλέμμα μας ακόμη πιο έντονο.

Οι ανταγωνιστικές τιμές του σε συνδυασμό με το άκρως φιλικό και έμπειρο προσωπικό, η όμορφη διακόσμηση αλλά το γεγονός πως το επίκεντρο είναι η χαλάρωσή σας, καθιστά το «Momo» έναν χώρο που ξεχωρίζει.

 

Κλείστε από τώρα το ραντεβού στο 210 9944436.

Μomo: Σιμωνίδου 4 (κάθετος της Λ. Ιωνίας), Άλιμος