Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ανοιχτό κάλεσμα στους Αλιμιώτες για την ανασυγκρότηση της δημοτικής κίνησης «Αγαπώ τον Άλιμο»

Ανοιχτό κάλεσμα στους Αλιμιώτες για την ανασυγκρότηση της δημοτικής κίνησης «Αγαπώ τον Άλιμο»

Η δημοτική κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, ετοιμάζει το πρώτο τριήμερο συνέδριό της, όπου στόχο έχει την ανασυγκρότηση και τη «στελέχωση» με μία δυνατή ομάδα.

Η ανακοίνωση του «Αγαπώ τον Άλιμο»:

Εν όψει της νέας Δημοτικής Περιόδου 2019 - 2023, η Ανεξάρτητη Δημοτική μας Κίνηση «ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ» προχωρεί σε ανασυγκρότηση και ανασύνταξη δυνάμεων!!

Στόχος μας να δημιουργηθεί μια ζωντανή, δραστήρια ομάδα πολιτών – μια «Γενική Συνέλευση» μελών της παράταξης, που:

- Θα συμμετάσχει στην υλοποίηση του προγράμματός μας για την περίοδο 2019 – 2023

- Θα αποτελεί το ζωντανό «σώμα» της παράταξης μας, δηλαδή ένα «think tank», μια δεξαμενή σκέψης, που θα φέρνει φρέσκιες ιδέες, θα μεταφέρει ενημέρωση από τους κατοίκους προς τη Δημοτική Ομάδα και το αντίστροφο, θα συνεδριάζει κατά διαστήματα κ.λπ.

Προσκαλούμε όσους κατοίκους του Αλίμου επιθυμούν να γίνουν μέλη της ανεξάρτητης κίνησής μας «ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ» και να συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθεια για έναν καλύτερο Άλιμο, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη σχετική Φόρμα – Αίτηση στο www.agapotonalimo.gr (-> “ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ”).

Το πρώτο τριήμερο Συνέδριο της Κίνησής μας, για την οργάνωση και τον προγραμματισμό μας, θα διεξαχθεί από τις 21 έως 23 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου (Λεωφ. Ιωνίας 96).