Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

To γνωστό κορίτσι του Bansky κοσμεί πλέον το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

To γνωστό κορίτσι του Bansky κοσμεί πλέον το 1ο ΕΠΑΛ Αλίμου

Ο τοίχος του 1ου Δημοτικού Σχολείου  Αλίμου ομόρφυνε.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Αλίμου, εμπνεύστηκαν από το γνωστό κορίτσι με το μπαλόνι του street artist Bansky, και έκαναν ένα ίδιο για το σχολείο τους.

Η ανακοίνωση του σχολείου:

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας που επιδεικνύει το σχολείο μας, την Τετάρτη 17/4/2019, μαθητές και μαθήτριες του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους κ. Άγγελο Κωνσταντινίδη, αποδέχτηκαν την πρόσκληση της καθηγήτριας της Πληροφορικής του σχολείου κ. Ελένης Κατσαρού, επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Αλίμου και ζωγράφισαν για τους μικρούς μας φίλους το γνωστό έργο του καλλιτέχνη δρόμου (street artist) Banksy “Το κορίτσι με το μπαλόνι”.

Η μαθητική κοινότητα του ΕΠΑΛ Αλίμου με μεγάλη χαρά και αγάπη αφιερώνει στους μικρούς συμμαθητές της την τοιχογραφία αυτή, ώστε τόσο οι ίδιοι όσο και οι γονείς τους να γνωρίζουν ότι υπάρχει στον Άλιμο ένας πυρήνας γνώσης και δημιουργίας για όλα τα παιδιά, όπως το Επαγγελματικό μας Λύκειο.

Με μεγάλη ικανοποίηση δεχτήκαμε τις ευχαριστίες της Διευθύντριας του 1ου Δημοτικού κ. Ακριβής Βίβιαν Τσαπάρα και τη βεβαιώνουμε ότι με τη νέα σχολική χρονιά, θα εμπλουτίσουμε τη συνεργασία μας με νέες παραστάσεις.