Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

LSC: Τελευταίες ημέρες εγγραφής για το Summer Camp του Ελληνοβρετανικού νηπιαγωγείου 

LSC: Τελευταίες ημέρες εγγραφής για το Summer Camp του Ελληνοβρετανικού νηπιαγωγείου 

To Ελληνοβρετανικό ιδιωτικό νηπιαγωγείο LSC, διοργανώνει και φέτος Summer Camp.

Απευθύνεται σε παιδιά από 3,5 έως 6 ετών και θα δώσει στο παιδί μία άκρως δημιουργική και επιμορφωτική εμπειρία. Σε ένα δίγλωσσο περιβάλλον, με native speakers παιδαγωγούς, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με την Αγγλική γλώσσα μέσα από βιωματικές δραστηριότητες. Παράλληλα, τα παιδιά θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης.

Ο καταπράσινος κήπος του LSC και οι πολύχρωμες τάξεις του, θα δημιουργήσουν ένα άκρως φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά, όπου θα μάθουν, θα παίξουν και θα εκφράζονται ελεύθερα.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 31 Ιουλίου και είναι για παιδιά από 3,5 ετών μέχρι και 6 και περιλαμβάνει πλήρη διατροφή και μεταφορά με σχολικό λεωφορείο.

Το ωράριο είναι: Δευτέρα- Παρασκευή: 7:00-9:30 ( ώρα προσέλευσης) με 13:45-17:00 (ώρα αναχώρησης) και περιλαμβάνει πλήρη διατροφή και μεταφορά με σχολικό λεωφορείο.

Δραστηριότητες Θερινού Προγράμματος: Ρομποτική, Stem, Αφήγηση Παραμυθιού, Junior Chef Cooking Club, Θεατρικό Παιχνίδι, Kids Yoga, Mοντέρνο Χορό, Tae Kwon Do, Ενόργανη Γυμναστική

Το LSC ιδιωτικό νηπιαγωγείο βρίσκεται στον Άλιμο, Θεομήτορος & 17ης Νοεμβρίου (Πλησίον της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών).

Τηλ.: 210 9840 004

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-12.30 – Ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το νηπιαγωγείο σε διαφορετικές ώρες.