Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το Κολυμβητήριο Αλίμου γέμισε χθες μικρά «δελφινάκια»

Το Κολυμβητήριο Αλίμου γέμισε χθες μικρά «δελφινάκια»

Το πρωί του Σαββάτου 8 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν για 4η συνεχή χρονιά, οι αγώνες κολύμβησης για μικρούς αθλητές «Δελφινομαχίες 2019», στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου.

Στη διοργάνωση του Δήμου Αλίμου συμμετείχαν δεκάδες παιδιά, από τα τμήματα κολύμβησης του Θ.Ο.Π.Α.Α. αλλά και του Ν.Ο.Κ., ηλικίας 4 έως 15 ετών.

Αμέτρητα ήταν τα παιδιά που πήραν μέρος και πολλοί οι γονείς και φίλοι που απήλαυσαν τα μικρά «δελφινάκια» να αγωνίζονται. Οι αγώνες ήταν τεσσάρων κατηγοριών, στα 25 και 50 μέτρα.

«Τα αθλήματα είναι και πρέπει να είναι πάντα, μία πολύτιμη εμπειρία ζωής, γεμάτη με προκλήσεις, σωστό ανταγωνισμό και – ταυτόχρονα – διασκέδαση, ψυχαγωγία. Για τον λόγο αυτό, όλα τα μικρά «δελφινάκια» κρίθηκαν νικητές και κέρδισαν μετάλλιο», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Στέφανος Διαμαντής.

Παρών και λειτουργικά μάλιστα, ήταν ο υπεύθυνος του Κολυμβητηρίου, Γιάννης Αντωνάκης, ο οποίος ήταν συνεχώς, καθ’ όλη την διάρκεια των αγωνισμάτων, μέσα στην πισίνα και φρόντιζε, επέβλεπε και βοηθούσε όλα τα παιδάκια στη διαδρομή τους. Επιπλέον, παρευρέθηκαν ο Αντώνης Σαμόλης και Άννα Κεσίσογλου.

Συνολικά, τη μεγάλη αυτή γιορτή για τον αθλητισμό – και κυρίως για το πνεύμα του αθλητισμού – επιμελήθηκε με επιτυχία, όλο το προσωπικό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου, το οποίο φρόντισε και για την ασφάλεια των μικρών αθλητών μέσα και έξω από την πισίνα.