Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Παρακολουθήστε τη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη και Σπείρα – Σπείρα με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Παρακολουθήστε τη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη και Σπείρα – Σπείρα με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», ο Δήμος Αλίμου μάς πάει στο θέατρο Πέτρας για να παρακολουθήσουμε τη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη και Σπείρα – Σπείρα.

Η παράσταση που «νίκησε» τον χειμώνα, στην πρώτη ανοιχτή συναυλία του καλοκαιριού.

Το ωραιότερο λαϊκό πρόγραμμα της Αθήνας, που λάτρεψε και χειροκρότησε σύμπας ο καλλιτεχνικός κόσμος, τα Μ.Μ.Ε., οι δημοσιογράφοι, γλέντησαν οικογένειες και μοναχικοί… παρέες και ερωτευμένοι, που ταξίδεψε σε Ελλάδα και Κύπρο σε κατάμεστους χώρους, έρχεται τώρα να μοιράσει για ακόμα μία φορά στην Αθήνα τα αισθήματά του, ανοίγοντας πανηγυρικά το Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας 2019.

Τη μέρα που κλείνουν τα σχολεία, η μεγάλη λαϊκή γιορτή του Σταμάτη Κραουνάκη και της Σπείρας, στην πρώτη και μοναδική για την Αθήνα συναυλία τους, στο Θέατρο Πέτρας.

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει το Σάββατο 15 Ιουνίου, στις 19:45 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου5€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 15:00.