Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Summer Camp Δήμου Αλίμου: Οι αιτήσεις ξεκίνησαν – Οι δραστηριότητες που θα περιλαμβάνει

Summer Camp Δήμου Αλίμου: Οι αιτήσεις ξεκίνησαν – Οι δραστηριότητες που θα περιλαμβάνει

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αλίμου διοργανώνει την Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση, με δραστηριότητες που θα επιτρέπουν στο παιδί να περάσει δημιουργικά τις ημέρες των καλοκαιρινών του διακοπών.

Με γνώση και φροντίδα ο Θ.Ο.Π.Α.Α. δημιούργησε ένα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν, να δημιουργήσουν, να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν συνεργαστούν στα πλαίσια μιας ομάδας.

Το camp ξεκινά 17 Ιουνίου και θα διεξαχθεί για πέντε πενθήμερες περιόδους, έως και τις 19 Ιουλίου, με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συμμετοχών.

Καλλιτεχνικό Camp: Απευθύνεται σε παιδιά 4-8 ετών και μέσα από κατασκευές, ομαδικά παιχνίδια, χορό, μουσική, τα παιδιά θα γνωρίσουν τις τέχνες στους χώρους των νηπιαγωγείων στο Άνω και Κάτω Καλαμάκι.

Αθλοπαιδιές: Απευθύνεται σε παιδιά 6-12 ετών και θα διεξαχθεί στους χώρους των δημοτικών σχολείων του Δήμου. Στον κλιματιζόμενο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου αλλά και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, τα παιδιά θα ασκηθούν και θα λειτουργούν με ομαδικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα.

Book Camp: Απευθύνεται σε παιδιά 7-10 ετών και θα διεξαχθεί στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Οι μικροί αναγνώστες θα έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των βιβλίων, θα συναντήσουν συγγραφείς, εικονογράφους και μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες θα μάθουν περισσότερα για τις ιστορίες που ξεδιπλώνονται σε σελίδες των βιβλίων.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και θα πραγματοποιούνται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 20:00. Θα γίνονται στο κτίριο του ΘΟΠΑΑ που βρίσκεται Λ. Ιωνίας 24 αλλά και στο τηλέφωνο 210 9942500.

 

Για την Αίτηση Εγγραφής πατήστε εδώ
Για τον Τιμοκατάλογο πατήστε εδώ