Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Αύριο η εκδήλωση για την προστασία των παιδιών που διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου, η ομάδα «Ρωμιών Πράξεις» και η Κιβωτός του Κόσμου

Την Τετάρτη η εκδήλωση για την προστασία των παιδιών που διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου, η ομάδα «Ρωμιών Πράξεις» και η Κιβωτός του Κόσμου

Ο Δήμος Αλίμου και η Εθελοντική Oμάδα «Ρωμιών Πράξεις» σε  συνεργασία με την «Κιβωτό του Κόσμου» και την ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού (1η Ιουνίου) συνδιοργανώνουν μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιούνιου 2019, στις 19:00, στο Μέγαρο της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης (Κων/νου Παλαιολόγου 1, Νέα Σμύρνη) με θέμα:  «Η προστασία του παιδιού ως διαχρονική ανάγκη: Από το παιδομάζωμα στο σήμερα».

Ομιλητές θα είναι ο πάτερ Αντώνιος Παπανικολάου της «Κιβωτού του Κόσμου», ο κ. Άγγελος Συρίγος Καθ. του Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Παν. και ο κ. Νίκος Ιντζεσίλογλου ομότιμος Καθ. της Κοινωνιολογίας του Δικαίου του Αριστοτελείου Παν. Θεσσαλονίκης. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και εκδότης κ. Ανδρέας Ρομπόπουλος.

Η εκδήλωση πλαισιώνεται από προβολές βίντεο, την παιδική χορωδία της Κιβωτού του Κόσμου, θεατρικό δρώμενο από μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου και εκθεσιακό υλικό.

Yπεύθυνοι εκδήλωσης: Στέφανος Διαμαντής (Αντιδήμαρχος Δήμου Αλίμου)

Ελισάβετ Κόβη (Ρωμιών Πράξεις).