Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Τις ιστορίες των μαθητών του 4ου Γυμνασίου Αλίμου θα ακούσουμε αύριο

Τις ιστορίες των μαθητών του 4ου Γυμνασίου Αλίμου θα ακούσουμε αύριο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Αλίμου, διοργανώνει μία όμορφη βραδιά για τους μαθητές και τους γονείς του σχολείου.

Ιστορίες που έγραψαν συλλογικά τα τμήματα της Β΄και Γ΄ Γυμνασίου θα παρουσιαστούν την Τετάρτη 22 Μάϊου, και ώρα 19:30, στο αμφιθέατρο του σχολείου.

Η ανακοίνωση: Σαν μια εκδρομή την είδαμε κι αυτή μας την προσπάθεια. Με τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια αδημονία, την ίδια βιασύνη να προλάβουμε τις ημερομηνίες, να εντάξουμε πρόγραμμα στα προγράμματα…. Ένα γλυκόπικρο εφηβικό χάος…. Να μιλήσουμε, να ακουστούμε, να εκτονωθούμε στη σκηνή, εκεί που μας επιτρέπεται να είμαστε χιλιάδες εαυτοί, χωρίς «πρέπει» και «μη», τόσο αληθινοί και τόσο υπο-δυόμενοι στα προσωπεία μας. Πάντα όμως με σας συνοδοιπόρους, πάντα σε σας μπροστά, πάντα με σας αρωγούς. Σας περιμένουμε να δείτε τις ιστορίες που γράψαμε συλλογικά, τα παιδιά των : Β1, Β2, Β3, Γ1, Γ2, Γ3 τμημάτων στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.

Η εκδήλωση αφορά μαθητές και γονείς του 4ου Γυμνασίου Αλίμου.