Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Απόπειρα εμπρησμού στα γραφεία της Τ.Ο της Ν.Δ στην οδό Θουκυδίδου

Απόπειρα εμπρησμού στα γραφεία της Τ.Ο της Ν.Δ στην οδό Θουκυδίδου

Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 4:30 σήμερα τα ξημερώματα, έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Θουκυδίδου.

Άγνωστοι τοποθέτησαν μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό με σκοπό να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές  στα γραφεία.

Προς το παρόν, η Αστυνομία έχει κάνει κάποιες προσαγωγές, ωστόσο άγνωστο παραμένει αν κάποια από αυτές μετατράπηκε σε σύλληψη. Το βράδυ της Δευτέρας, αντίστοιχη ενέργεια σημειώθηκε και στα γραφεία της Τ.Ο. της Ν.Δ στη Νέα Ιωνία και οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο οι δύο επιθέσεις να συνδέονται και ενδεχομένως να είναι οι ίδιοι δράστες.

Το Alimos Online επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Τ.Ο. Μανώλη Μιχαλέτο, ο οποίος μας είπε: «Άγνωστοι έριξαν βενζίνη και προκάλεσαν έκρηξη έξω από τα γραφεία μας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή ρωγμή στην τζαμαρία. Ευτυχώς οι υλικές ζημιές ήταν μικρές και η φωτιά δεν επεκτάθηκε».

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι επιτέθηκαν, πριν λίγες ημέρες, στα γραφεία της ΝΔ στην Ανω Γλυφάδα προκαλώντας ζημιές και γράφοντας συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα. Δύο ημέρες νωρίτερα, στο στόχαστρο βρέθηκαν τα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη, όπου άγνωστοι έγραψαν συνθήματα για την επταήμερη εργασία.