Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η ομάδα του «The Clumsies» συγκεντρώνει tiki cocktails και τα σερβίρει στην παραλία Αλίμου

Η ομάδα του «The Clumsies» συγκεντρώνει tiki cocktails και τα σερβίρει στην παραλία Αλίμου

Η ομάδα των The Clumsies σας προσκαλεί στο event της χρονιάς για να καλωσορίσετε το καλοκαίρι όπως του ταιριάζει: πάνω στην άμμο, δίπλα στη θάλασσα, με ένα δροσερό tiki cocktail στο χέρι.

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων pop ups, οι The Clumsies εμπνέονται αυτή τη φορά από την πληθωρική πολυνησιακή κουλτούρα και συγκεντρώνουν για μια νύχτα 6 bars που ειδικεύονται και διαπρέπουν στα εξωτικά tiki cocktails.

Στις 21 Μαΐου, από τις 19:30, η παραλία του αγαπημένου καλοκαιρινού Akanthus Club θα μας ταξιδέψει σε μέρη τροπικά, για να απολαύσουμε μοναδικά tiki cocktails από τα καλύτερα tiki bars του κόσμου που έρχονται ειδικά για το event στην Ελλάδα.

6 Tiki Lovers

Trailer Happiness / London: Ένα βραβευμένο cocktail bar του Λονδίνου με ρετρό ατμόσφαιρα και εξαιρετικά τροπικά cocktails από εξειδικευμένο mixologist. Ένας πολύχρωμος, κιτς και απενεχοποιημένος φόρος τιμής στα αυθεντικά tiki bars.

 Dirty Dick/Paris:Ένα πρώην sex club του ‘50 μεταμορφώνεται και απογειώνει τα τροπικά cocktails για να ταξιδέψει τους πελάτες στον χώρο και στον χρόνο. Εξωτικά ποτά και απόδραση από την πραγματικότητα στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας.

 Baba Au Rum/Athens: Διεθνώς αναγνωρισμένο ως ένα από τα καλύτερα ρούμι μπαρ στον κόσμο, το αγαπημένο στέκι της Αθήνας πειραματίζεται και ανακαλύπτει συνεχώς νέα, πρωτοποριακά tiki και ρούμι  cocktails.

 Lost Lake/Chicago: Ένα διακεκριμένο σε διεθνείς διαγωνισμούς, στυλάτο τροπικό cocktail bar στο Σικάγο. Μία εξωτική, φιλόξενη όαση που τιμά τα πάνω από 80 χρόνια της tiki κουλτούρας με αυθεντικές και πρωτότυπες συνταγές.

 Esotico Miami/Florida: Ένα θεματικό  bar με έντονη προσωπικότητα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο Μαϊάμι, προσφέροντας μοναδικά ποτά με βάση το ρούμι, εμπνευσμένα από την πολυνησιακή κουλτούρα.

 Smugglers Cove/San Francisco: Διάσημο και βραβευμένο παγκοσμίως, θεωρείται ο κορυφαίος προορισμός για όσους αγαπούν το ρούμι και τα εξωτικά cocktails. Ένα σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τον Σαν Φρανσίσκο, αλλά και ολόκληρη την αμερικανική fine drinking κοινότητα.

 

Τα cocktails της θεματικής βραδιάς θα κοστολογούνται σε μάρκες που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί στην είσοδο.

Akanthus Club:  Λεωφόρος Ποσειδώνος 91