Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Pet Joint: Το πλέον εξειδικευμένο στέκι για τους τετράποδους φίλους μας στον Άλιμο

Pet Joint: Το πλέον εξειδικευμένο στέκι για τους τετράποδους φίλους μας στο Άνω Καλαμάκι

Ένα νέο κατάστημα για τους τετράποδους φίλους μας, άνοιξε πρόσφατα στο Άνω Καλαμάκι και συγκεκριμένα στην οδό Δωδεκανήσου 61. 

Το “Pet Joint” είναι το πλέον εξειδικευμένο στέκι και δεν είναι τυχαίο που το logo του είναι  “Where pets are family”, γιατί τα κατοικίδια αποτελούν βασική συντροφιά για πολλούς ανθρώπους και είναι οι καλύτεροι φίλοι για εμάς και τα παιδιά μας.

Στο κατάστημα  θα βρείτε ποιοτικές τροφές για την υγιή ανάπτυξη τους, εξειδικευμένα προϊόντα διατροφής και απασχόλησης σκύλου, γάτας και μικρών ζώων.

Στο χώρο λειτουργεί ένα πλήρως ενημερωμένο κτηνιατρικό φαρμακείο για όλες τις ανάγκες του κατοικιδίου σας, σε αντιπαρασιτικά σκευάσματα και φάρμακα.

Παράλληλα με την υγεία του τετράποδου φίλους σας όμως, το «Pet Joint» φροντίζει να έχετε πάντα δίπλα σας έναν καθαρό και μοσχομυριστό φίλο.  Στο κατάστημα λειτουργεί παράλληλα και τμήμα καλλωπισμού, που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες, έτσι ώστε ο τετράποδος φίλος σας να μπορεί να απολαύσει την περιποίηση που πάντα χαιρόταν και επιθυμούσε: κουρέματα εκθεσιακά, κούρεμα, λούσιμο, χτένισμα, κόψιμο νυχιών, καθαρισμός αυτιών και δοντιών και αρωματισμός.

 

Pet Joint: Δωδεκανήσου 61, Άλιμος - 210 9917141