Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στο Μέγαρο Μουσικής, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες

Η συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στο Μέγαρο Μουσικής, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», ο Δήμος Αλίμου μάς πάει στο Μέγαρο Μουσική.

Ο Θάνος Μικρούτσικος με αφορμή τις δισκογραφικές δουλειές του «Σταυρός του Νότου / Γραμμές των οριζόντων», ανεβαίνει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο, Ρίτα Αντωνοπούλου και Κώστα Θωμαϊδη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαϊου στις 20:30.

Για τη συναυλία: Δύο δισκογραφικές δουλειές με διαφορά δώδεκα ετών, όπου η δεύτερη περικλείει και εξελίσσει την πρώτη. Η ζωή απ’ τη σκοπιά του ναυτικού ξαναζεί μέσα από τις εμβληματικές μελοποιήσεις του μεγάλου μας συνθέτη. Συγκλονιστική ποίηση, συγκλονιστική περιήγηση: απ’ τα λιμάνια της Σαλονίκης και του Βόλου, στο Αλγέρι και στη Μασσαλία, την Ταϊτή και τη θάλασσα της Νότιας Κίνας. Παρέα, ο θερμαστής και ο λοστρόμος, η γάτα και ο παπαγάλος, οι αστερισμοί και τα θαλάσσια ρεύματα. Και πίσω μένουν οι πατρίδες και οι έρωτες. Μια μαγική «συνομιλία» της μουσικής του Θάνου Μικρούτσικου με την ποίηση του Νίκου Καββαδία.

Ερμηνεύουν: Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Ρίτα Αντωνοπούλου

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 19:00 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 20€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 15:00.