Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Glam Pharmacy : Για δύο ημέρες τα προϊόντα Dukan και Grenade με -40%

Glam Pharmacy : Για δύο ημέρες τα προϊόντα Dukan και Grenade με -40%

Για δύο ημέρες, στις 18 και 19 Απριλίου, το Glam Pharmacy προσφέρει έκπτωση -40% στα προϊόντα «Dukan» και «Grenade».

Tα «Dukan» είναι φυσικά και υγιεινά προϊόντα υψηλής ποιότητας με τις ευεργετικές ιδιότητες της «διάσημης» βρώμης και μοναδικά συστατικά, αποδεδειγμένα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Είναι η επιτομή της επιστήμης τροφίμων και απευθύνονται σε όσους θέλουν να έχουν μια ισορροπημένη υγιεινή διατροφή και είναι κατάλληλα για διαβητικούς. Είναι χωρίς ζάχαρη, χωρίς λιπαρά και με λίγες θερμίδες.

Μπισκότα, μπάρες και δημητριακά βρώμης, πραλίνα φουντουκιού, κέτσαπ και μαγιονέζα, ιαπωνικά noodles konjac είναι ορισμένα από τα προϊόντα Dukan.

Στο Glam Pharmacy θα βρείτε επίσης, τα προϊόντα της εταιρείας «Grenade», της εταιρείας με τις καλύτερες εμπορικές πωλήσεις σε λιποδιαλύτες στην Ευρώπη.

Συμπληρώματα διατροφής, μπάρες, σοκολατούχα ροφήματα γάλακτος, πραλίνες σοκολάτας και φυσικά το σκεύασμα Killa Ketones, ένα επαναστατικό νέο λιποδιαλύτη που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις γυναίκες.

Το φαρμακείο GLAM Pharmacy είναι ένας ναός της υγείας και της ομορφιάς. Φροντίζει την υγεία, την καθημερινότητά μας, αλλά και την ευεξία μας, με δεκάδες επώνυμες εταιρείες να στεγάζονται στον όμορφο χώρο του υπερσύγχρονου φαρμακείου, καθιστώντας το έναν πολυχώρο για την γυναίκα, τον άντρα και το παιδί.

 

Glam Pharmacy: Αγίου Γερασίμου 2, Άλιμος (απέναντι από το παλιό ΙΚΑ) - 210 9834364