Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το καλοκαίρι έρχεται και αν θες να «χτίσεις κορμί», το The E.G Body Project σε βοηθά στον στόχο σου

Το καλοκαίρι έρχεται και αν θες να «χτίσεις κορμί», το The E.G Body Project σε βοηθά στον στόχο σου

Με το καλοκαίρι να είναι μόλις μία ανάσα μακριά, ήρθε η ώρα να βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου.

Είτε θες να επιτύχεις έναν στόχο που είχες βάλει και πρεσβεύει το «νους υγιής εν σώματι υγιή», είτε θες να «χτίσεις κορμί» ενόψει καλοκαιριού, είτε απλά θες να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο τους χρόνους πόνους και την καθιστική ζωή, τo The E.G Body Project είναι η απάντησή σου.

Ο χώρος εκγύμνασης της Ελένης Γεροντή που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 36 (απέναντι από το Δημαρχείο), σε περιμένει να γνωρίσεις από κοντά τα οφέλη της γυμναστικής. Πρόκειται για έναν χώρο Personal Training που μπορείς να κάνεις sessions σε μικρά γκρουπ ή ατομικό και πάντα με πρόγραμμα ασκήσεων πάνω στις δικές σου ανάγκες.

Οι γυμναστές του χώρου φτιάχνουν το πρόγραμμα πάνω σου, ώστε να μην καταπονείς ή τραυματίσεις το σώμα σου. Υπάρχει εναλλαγή ασκήσεων και έτσι κάθε φορά γυμνάζεις με διαφορετικό τρόπο όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος. Λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:30 έως τις 21:30, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες ώρες και τα Σάββατα.

Το φιλικό κλίμα μεταξύ των γκρουπ είναι ένας ακόμη λόγος που θα σε παρακινεί να πηγαίνεις, ενώ οι τρεις γυμναστές του χώρου είναι πάντα κεφάτοι και χαμογελαστoί αλλά και έτοιμοι να σε «λιώσουν» στην προπόνηση ώστε να ‘χτίσεις’ το σώμα των ονείρων σου και πάντα, σύμφωνα με τις ανάγκες του.

 

The E.G. Body Project by Ελένη Γεροντή - Personal Trainer - Prenatal Pilates Certified - Total Body Workout Transformation

Αριστοτέλους 36, Άλιμος -  697 322 9136 και 211 4073464