Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων: Ανοιχτό σεμινάριο για τη σχέση παιδιού - σκύλου

Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων: Ανοιχτό σεμινάριο για τη σχέση παιδιού - σκύλου

Tο Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων θα παρουσιάσει ένα βιωματικό σεμινάριο για παιδιά ηλικίας δημοτικού.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στις 11:00, με σκοπό την ενημέρωση τους για τις βασικές αρχές της κυνοφιλίας και την προετοιμασία τους για το τι πρέπει να γνωρίζουν στην καθημερινή τους σχέση με τον σκύλο ώστε να είναι συνειδητοποιημένοι ιδιοκτήτες για να περνάνε καλά μαζί με τους σκύλους τους.

Τα παιδιά θα μάθουν από τον εκπαιδευτή Θοδωρή Τριάντη για την προσφορά του σκύλου προς στον άνθρωπο και θα ενημερωθούν για τους Σκύλους Οδηγούς Ελλάδος.

Οι γονείς και οι ενήλικες θα ενημερωθούν από τον Ψυχολόγο κ. Χρήστο Κουτσαύτη για την ευεργετική παρουσία του σκύλου στην συμβίωσή του με ένα παιδί. Οι εκπαιδευτές του ΕΚΕΣ θα ενημερώσουν ξεχωριστά όσους γονείς επιθυμούν για την επιλογή του κατάλληλου σκύλου .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην σχολή σκύλων του ΕΚΕΣ Λ.Αλίμου 19.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν ,δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 12/ 4 13.00 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θα λάβετε email επιβεβαίωσης) ή τηλεφωνικά 11-18μμ στο 2109844772