Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

«Ο Φάρος» στο Θέατρο Αθηνών, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες

«Ο Φάρος» στο Θέατρο Αθηνών, με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες

Στο πλαίσιο του πολιτιστικό προγράμματος του Δήμου Αλίμου «Η ζωή είναι ωραία», μας θέατρο.

Συγκεκριμένα, στην παράσταση «Ο Φάρος» του Κόνορ Μακφέρσον στο Θέατρο Αθηνών, την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Υπόθεση: Παραμονή Χριστουγέννων, στο υπόγειο ενός σπιτιού, σ’ έναν παραθαλάσσιο οικισμό στα βόρεια του Δουβλίνου, ενώ έξω μαίνεται η καταιγίδα, τέσσερεις φίλοι κι ένας μυστηριώδης ξένος θα περάσουν τη νύχτα γιορτάζοντας με τον τρόπο που ξέρουν: παίζοντας χαρτιά και πίνοντας. Ο Σάρκυ έχει επιστρέψει μετά από καιρό, για να προσέχει τον Ρίτσαρντ, τον μεγαλύτερο αδελφό του, που τυφλώθηκε πρόσφατα. Στη γιορτινή βραδιά είναι μαζί τους ο Ιβάν κι ο Νίκυ, φίλοι αδελφικοί, στο ποτό και τις αποτυχίες της ζωής. Κι ένας ακόμη απρόσκλητος επισκέπτης, ο κύριος Λόκχαρτ, που κανείς δεν τον γνωρίζει, ενώ εκείνος μοιάζει να γνωρίζει πολλά. Ενώ η νύχτα βαθαίνει κι η καταιγίδα θριαμβεύει, οι πέντε άντρες θα παίξουν μέχρι το τέλος, ποντάροντας όλο και περισσότερα: μια πιθανότητα να ξεφύγουν απ’ το παρελθόν τους. Και μια τελευταία ευκαιρία να σώσουν την ψυχή τους.

Παίζουν: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Ψαρράς, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Αιμίλιος Χειλάκης.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 19:45 ακριβώς,  στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου14€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 15:00.